Veelgestelde vragen

Misschien kunnen we u helpen met de veel gestelde vragen hieronder. Staat uw vraag er niet tussen? Stuur dan een mail naar info@dropitoffice.nl.

In bijna alle gevallen is het mogelijk om een Dropit vergunningsvrij in uw achtertuin te plaatsen. Dit heeft onder andere te maken met de ligging van uw tuin ten opzichte van het omgelegen gebied. En waar het achtererfgebied begint. Wij adviseren u om zelf goed onderzoek te doen naar uw persoonlijke situatie zodat u niet voor ongewenste verassingen komt te staan. Ga voor de regels voor vergunningsvrij bouwen naar: www.rijksoverheid.nl.   


Jouw Dropit is voorzien van een stabiele stalen vloerconstructie. Wij plaatsen deze in vrijwel alle gevallen waterpas op betontegels.


Zowel vloer, wanden en dak van de Dropit zijn voorzien van goede isolatie. Ook passen wij HR++ dubbelglas toe. 


Ja, de Dropit tuinkantoor is een circulair product. Deze kan weer worden verplaatst.


In samenwerking met architecten hebben wij 4 modellen ontwikkeld. Door geen maatwerk te leveren kunnen wij voldoen aan een snelle levering en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ga naar Prefast.nl voor maatwerk.


Ja, wij hebben de mogelijkheid om door heel Nederland te leveren.


Wij bieden een service aan om tegen een vast tarief uw tuinkantoor mee te verhuizen. Het tuinkantoor verhoogd ook de waarde van uw woning. U kunt er ook voor kiezen deze mee te verkopen.


Vanwege een proces gebaseerd op voorraadproductie kunnen we binnen 6 weken leveren!!  


  • In alle gevallen een elektriciteitskabel. 
  • Bij Dropit C en D is er ook riolering en water nodig. 
  • Kiest u voor internet via UTP moet er een UTP-kabel aangelegd worden.

Zeker, dankzij hoogwaardige isolatie en een goede klimaatbeheersing is de Dropit in alle seizoenen goed te gebruiken.


envelopephone-handsetmap-marker