Over DropIT

Wij maken werken vanuit huis beter en duurzamer met onze stijlvolle prefab tuinkantoren. Onze missie is simpel: Een perfecte thuiswerkplek voor iedereen; betaalbaar, duurzaam en gemakkelijk te plaatsen en verhuizen.

Bij Dropit vind je vier praktische modellen: van compact tot ruim, elk met slim design en gemaakt van duurzame materialen zoals PIR isolatie en HR++ glas. Dit betekent minder energieverbruik en een kantoor dat lang meegaat. En met onze unieke leaseopties is een eigen tuinkantoor voor iedereen haalbaar.

Wij staan voor meer dan alleen een product. Bij ons draait alles om kwaliteit, duurzaamheid en top service. Van het kiezen van je kantoor tot de installatie, wij zorgen dat alles soepel verloopt.

Kies voor Dropit en transformeer jouw werkervaring. Meer comfort, ongestoord thuiswerken en minder impact op het milieu

Onderdeel van Prefast

Dropit is niet zomaar een nieuwkomer in de wereld van prefab oplossingen; wij zijn voortgekomen uit Prefast.nl, een gevestigde specialist in prefab uitbouwen met meer dan 12 jaar ervaring. Deze rijke geschiedenis in de prefab markt stelt ons in staat om niet alleen innovatieve en praktische tuinkantoren te bieden, maar ook de deskundigheid en kwaliteit die je van een ervaren bouwer mag verwachten. Bij Dropit profiteer je dus van meer dan een decennium aan kennis en vakmanschap, wat elke tuinkantoor een product van vertrouwde kwaliteit en duurzaamheid maakt. Onze achtergrond in Prefast.nl verzekert jou dat jouw Dropit tuinkantoor gebouwd is met de beste technieken en materialen, perfect afgestemd op jouw behoeften voor thuiswerken.
envelopephone-handsetmap-marker